homeopathie enschede
Het valt helaas niet te ontkennen, maar de ziekte van Lyme komt steeds vaker voor. Ook in mijn praktijk zie ik steeds meer mensen die hieraan lijden.

In veel gevallen hebben deze mensen al een lange weg bewandeld, maar verbeteren helaas niet. Heel vaak is niet bekend dat iemand Lyme heeft en worden er ziektebeelden naar voren gehaald zoals fibromyalgie, chronisch vermoeidheidssysteem etc. Aan de ziekte van Lyme wordt vaak niet gedacht of als er wel aan gedacht wordt is het beestje vaak niet in het bloedbeeld te vinden en wordt er negatief getest op Lyme terwijl je het wel degelijk kunt hebben. Hoe dat kan? Ik vertel het je graag in mijn praktijk.

Helaas heb ik zo’n traject zelf ook mogen ervaren en weet als geen ander hoe zwaar, pijnlijk en uitzichtloos die weg kan zijn, maar ik ben er gelukkig bovenop gekomen.

Het was jaren geleden voor mij de trigger om klassieke homeopathie en natuurgeneeskundige therapie te studeren en recentelijk Lyme hersteltherapie.

Wil je meer te weten komen over hoe ik jou kan helpen de ziekte van Lyme te herkennen en hoe ik jou kan helpen in je herstel, neem dan graag contact met mij op. We maken dan samen een plan van aanpak zodat jij je weer beter gaat voelen en weer kan gaan leven.

Lieve groet,
Anita Bruinewoud

Wilt u meer informatie of wilt u een afspraak maken? Neemt u dan gerust contact met mij op